Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


TV Dicke Rijst

Algemeen

Tennisvereniging Dicke Rijst in Renswoude is opgericht in 1971 op de plaats waar ooit boerderij “Dicke Rijst” stond. Ons tennispark bestaat uit 4 verlichte all-weather kunstgrasbanen en een modern en gezellig clubgebouw. We zijn een financieel gezonde club met moderne voorzieningen en hebben bovendien de laagste contributie van de regio. TV Dicke Rijst maakt gebruik van een digitaal afhangbord, waardoor vergissingen bij het afhangen van de banen niet meer mogelijk is.

Activiteiten
TV Dicke Rijst is toegankelijk voor jeugd en senioren van elk niveau en elke ambitie. Er is een vaste avond voor racketmix (dinsdag), we organiseren o.a. Clubkampioenschappen, een Kind-Ouder Toernooi en een Wintercircuit. Natuurlijk kan er ook in competitie worden gespeeld op verschillende niveaus. Bij toernooien en kampioenschappen kunt u naast de wedstrijdschema’s ook dagelijks alle uitslagen van gespeelde wedstrijden volgen. Alle activiteiten vind u op deze website.

Tennislessen

TV Dicke Rijst is toegankelijk voor jeugd en senioren van elk niveau en elke ambitie. Er is een vaste avond voor racketmix (dinsdag), we organiseren o.a. Clubkampioenschappen, een Kind-Ouder Toernooi en een Wintercircuit. Natuurlijk kan er ook in competitie worden gespeeld op verschillende niveaus. Bij toernooien en kampioenschappen kunt u naast de wedstrijdschema’s ook dagelijks alle uitslagen van gespeelde wedstrijden volgen. Alle activiteiten vindt u op deze website.

Zowel junioren als senioren, beginners en gevorderden kunnen tennislessen volgen. De prijzen en voorwaarden staan in het kopje Tennisschool Teus de aan rechterkant van deze website.
 

Lidmaatschap

Wilt u lid worden kijk dan in het kopje “Lid worden en contributie” aan rechterkant van onze website. U kunt een inschrijfformulier downloaden, invullen en inleveren (met recente pasfoto) bij Erik de Waal - Wilgenlaan 34 - Renswoude.
TV Dicke Rijst had eind 2012 ruim 200 leden, waarvan ca. 50 junioren. (tot 18 jaar) Alle leden zijn door hun lidmaatschap van TV Dicke Rijst automatisch aangesloten bij de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond). Door de bond wordt aan ieder lid een ledenpas uitgereikt. Zonder deze tennispas bent u niet speelgerechtigd.

Sponsors

Om alle activiteiten mogelijk te maken heeft de vereniging een aantal sponsors. Ons sponsorprogramma biedt bedrijven en instellingen diverse mogelijkheden om de vereniging financieel te ondersteunen.

Verplichte bardiensten

Senioren van 18 tot 70 jaar zijn verplicht per seizoen drie verplichte bardiensten te ‘draaien’. Dit verhoogt de betrokkenheid bij onze vereniging en mede hierdoor kunnen we de prijzen van de consumpties laag houden. Vanaf 2014 is het zelfs mogelijk deze bardienst zelf te plannen met uw persoonlijke inlogcode van de website. U krijgt van ons automatisch via een mail een herinnering van u bardienst. Op de website kunt u ook terugvinden, wanneer uw bardiensten zijn ingepland. Het is niet mogelijk de verplichte diensten af te kopen.


 Over vereniging 
 TV Dicke Rijst


 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Contact
 Historie Dicke Rijst
 Jeugd
 Laatste nieuws
 Lid worden en contributie
 Nieuwsbrieven
 Sponsors
 Tennisschool Teus
 Toernooien regio
 Uitleg afhangen
 Van het bestuur
 Wedstrijdverslagen
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...
 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd